Annons
Annons

Att sälja en ponny


 

På väg hem från Falsterbo stannade jag till hos Honey, min pappas ponny som varit utlånad på foder i lite mer än två års tid. Ryttaren som har haft henne har blivit för stor för ponny och eftersom jag varken har tid eller i rätt ålder för att tävla ponny så ska hon säljas.
Anledningen att jag stannade till hos dem var för att göra en hoppvideo. När man sälja häst är det alltid smidigare att ha allt på video och visa ev köpare innan de packar in sig i bilen för att komma och kolla live på hästen, sparar både tid för häst och köpare.

Annons

Var var iallafall positivt överraskad kan jag lova! Sist jag satt på Honey var allt väldigt basic. Skritt, trav, galopp och lite volter var det vi klarade av på den tiden, men nu på de här två åren har tjejen fått henne riktigt ridbar och nu kan hon betydligt mer avancerade saker än bara basic. I övrig kändes hon mycket mer mogen och mer ”vuxen” både i huvud och kropp.

Vet inte om ni är intresserade, men här är iallafall videon som kommer finnas med i Honeys annons.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar