Annons
Annons

De sista dagarna


 

Sitter just nu på tåget och förbereder mig mentalt inför det sista rycket innan min sommarledighet. Kommer bli fruktansvärt stressigt de här sista dagarna och just nu känns det till och med jobbigt att jag ska behöva resa iväg även för att komma iväg på semester.

Annons

Idag går flyget iallafall till NYC, i morgon är det jobb med min ”extrafamilj” på J-crew. Ska bli kul att träffa dem och det kommer bli en kort dag på jobbet denna gång, klockan 15.00 lämnar jag studion för att hinna med mitt flyg som ska ta mig till Stockholm. Väl i Stockholm åker jag direkt till studion för min sista dag på jobbet innan semestern.

Egentligen är jag trött, så trött så jag bara vill strunta i allt, men allt jag ser nu är hur stranden och havet ”kommer närmre” och på något sätt så får det mig att känna mig piggare än på länge.image

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar