Annons
Annons

När det händer mycket men inget alls


 

Dagarna bara springer iväg och jag hinner knappt öppna dator alls nu för tiden.

Så vad har hänt sen sist?
I samma veva som jag kom hem från min semester åkte vår personal iväg på sin, det betyder ju med andra ord att det blir är vi själva som tar hand om hästarna. Inte så konstigt i sig, men man hinner verkligen inte med så mycket annat när man inte har vanan innan. Jag har ju alltid varit lite bortskämd med att bara få göra det roliga, rida, fixa med det jag vill och sen få tid över att göra annat. Men nu har det varit annat som sagt.
Så för att vara lite tråkig så har jag inte mycket mer att berätta än att det jag ägnat min tid till det senaste är hästar, skitgöra, Selma och att lata mig vid sjön.

Annons

IMG_1262

Hungrig som jag är så får denna fantastiska lunch från Ibiza presentera dagens bild

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar